PEEK&POMPE MAKELAARS opent nieuw kantoor in Utrecht - Leidsche Rijn

Het kantoor is al ruim 15 jaren actief vanuit Utrecht, Leidsche Rijn en Maarssen. Het bedrijf telt inmiddels 9 medewerkers en heeft al een jarenlange toppositie in de Utrechtse makelaardij qua aantal transacties waarin zij hebben bemiddeld bij verkoop en aankoop van bestaande woningen en taxaties voor de financiering.

Het nieuwe kantoor aan de Willem Frederik Hermansstraat 698 te Utrecht biedt voldoende ruimte voor het personeel en is gelegen op een strategische locatie in Leidsche Rijn, schuin tegenover station Terwijde op de kruising van de Vleutensebaan en de Weg naar 't Zand. "Een logische volgende stap", naar zeggen van de eigenaren Peter Peek en Bernard Pompe. "Ons succes heeft geleid tot steeds meer klanten verspreid over heel Utrecht en nabijgelegen dorpen. Als gevolg daarvan zijn wij steeds verder uitgebreid qua personeel om de klanten intensief te kunnen blijven adviseren en bedienen. De keuze voor de extra vestiging in Leidsche Rijn is gemaakt omdat wij steeds vaker actief zijn in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en klanten het fijn vinden als de makelaar in de buurt gevestigd is. Zo blijven wij dicht bij onze klanten en kan men makkelijker even binnen komen lopen. De nieuw ontstane wijken zijn een welkome waardevolle aanvulling met veel variëteit in modern wonen en voorzieningen van deze tijd.

PEEK&POMPE MAKELAARS staat voor kwaliteit en gedrevenheid. Al onze makelaars hebben 10 tot 20 jaren ervaring en zijn gedegen en oprechte adviseurs als het gaat om goed wonen en het maken van de juiste keuzes bij verkoop of aankoop. Bel voor het maken van een afspraak om kennis te maken en je te laten adviseren.

van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?