Over ons  Enthousiaste en deskundige makelaars uit Utrecht

Afspraak maken?

Wij maken graag kennis

Wij zijn een vooruitstrevend NVM kantoor met enthousiaste en zeer ervaren mensen. Met 10-20 jaar ervaring in de Utrechtse makelaardij en gedegen marketingachtergrond staan wij al jaren in de top 10 wat betreft het jaarlijks aantal verkopen, aankopen en taxaties.

Graag maken wij kennis met jou en natuurlijk je huis en je woonwensen. Zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren en helpen met het verkopen of kopen van je woning. Wij zijn dagelijks bezig met het bekijken, vergelijken en waarderen van woningen en delen onze kennis graag om jouw te helpen.

LEES MEER

9.3

Klantenbeoordelingen

Gebaseerd op 252 beoordelingen via Funda.nl

Alle ervaringen

Team PEEK&POMPE MakelaarsWij staan voor je klaar

Peter Peek - Peek & Pompe Makelaars

Peter Peek

RMT

peter@peekenpompe.nl

Bernhard Pompe - Peek & Pompe

Bernard Pompe

RMT

bernard@peekenpompe.nl

Huub de Graaf

Huub de Graaf

ARMT

huub@peekenpompe.nl

Denise

Denise Guldemond 

ARMT

denise@peekenpompe.nl

 

lieke

Lieke van Loon

Office manager

info@peekenpompe.nl

Maudy van Eyk 

Office manager

info@peekenpompe.nl

Tom Kapitein

Officemanager

info@peekenpompe.nl

Peer Maas

Fotograaf

info@peekenpompe.nl

Makelaar gezocht in Utrecht

Wegens uitbreiding van ons succesvolle kantoor zijn wij op zoek naar versterking.

Onze werkwijze

Klanten adviseren over de kansen op de markt en deze benutten middels slagvaardige bemiddeling bij aankoop en verkoop, met kennis uit statistieken, ervaring en gevoel. Dat is kort gezegd wat PEEK&POMPE MAKELAARS doet en wat klanten van een makelaar mogen verwachten. Je wilt duidelijk advies, met heldere feiten en acceptabele uitleg, gericht op je persoonlijke situatie. Je wilt een makelaar in Utrecht, die je aanspreekt. Een kantoor met moderne uitstraling en een makelaar waar je prettig mee kunt communiceren en die je goed vertegenwoordigt.

Als je een woning wilt kopen, wil je weten wat die woning waard is, wat er aan moet gebeuren, wat de kosten daarvan zijn en wat de woning waard is na verbouwing.

Is de woning courant en later goed verkoopbaar? Kortom, is het de investering waard? Tegen welk bedrag zou je het willen aankopen? Tegen welk bedrag maak je kans het aan te kopen? Bij welk bod wordt je serieus genomen, loop je risico het mis te lopen of maak je goede kans eigenaar te worden van je droomhuis?

Onze kennis en onderhandelingskracht zijn daarbij onmisbaar.

Als je een woning wilt verkopen, wil je een maximale opbrengst en een ideaal moment van verkoop en levering.

Eerst kopen en dan verkopen, of juist eerst verkopen? Wat kun je nog aan je woning doen om de verkoopbaarheid te bevorderen? En wat kun je laten? Welke maximale vraagprijs schrikt niet af? Dien je rekening te houden met onderhandelingsruimte of verkoop rond of boven de vraagprijs? Met welke prijsstrategie maak ik kans op de maximale opbrengst? Hoe kun je de woning optimaal presenteren?

Dat is precies wat PEEK&POMPE je haarfijn kan adviseren en ook nog eens volledig voor je kan regelen. En ook de geïnteresseerden voor je woning vinden het fijn om door een makelaar te worden geholpen, die met ze op een lijn zit en mee kan denken. Kortom plezierig en doeltreffend verkopen met een optimaal resultaat! Dat is waar PEEK&POMPE voor staat!

Full-service-best-results

Tegenwoordig kan je op allerlei manieren je huis verkopen. Met makelaar, online, zelf of samen verkopen, met open huis of op afspraak. Let op, veel aanbieders bieden niet meer dan alleen maar advertentieruimte of uitgeklede diensten, zonder degelijk of oprecht advies en ondersteuning.

Bij verkoop gaat het om een maximale opbrengst. Om dat te bereiken kan je beter niet bezuinigen op de verkoopwijze, maar deze juist op alle vlakken optimaliseren.

Bij aankoop gaat het om zoveel mogelijk marktinformatie, het beperken/uitsluiten van risico's en zo scherp mogelijk aankopen van een zo leuk mogelijk huis. Voor de juiste keuzes, kan je beter het traject met een lokaal gevestigde makelaar doorlopen.

PEEK&POMPE MAKELAARS volgt elke dag het nieuwste aanbod en ziet dagelijks meerdere woningen om te vergelijken. Zo kan de kans op je droomhuis direct gecreëerd en benut worden. Vanuit de ruime ervaring bij verkoop, weten wij als geen ander de verschillen tussen alle wijken, straten, woningtypes en afwerkingsniveaus in relatie tot gerealiseerde prijzen. Nuttige informatie voor een reëel woningvergelijk en waardevol advies bij aankoop.

Indien je zelf al een woning hebt gezien en advies over de waarde en onderhandelingstactiek wilt, zijn wij je ook graag van dienst met een eenmalige aankooponderhandeling. Wij geven te allen tijde oprecht advies, ook als dit niet tot een aankoop leidt. Wij hebben liever dat wij je helpen bij een volgende woning waar je wel 100% tevreden over zult zijn. Dat is de beste reclame voor een lokale makelaar en zorgt ervoor dat klanten terugkomen en anderen doorverwijzen.

Onze diensten zijn full-service, wij nemen alles uit handen voor een zorgeloze aan- en/of verkoop. Betaalbaar en absoluut de moeite waard! Zonder verrassingen. Maak een afspraak om kennis te maken met ons kantoor en onze makelaars, zodat je je vrijblijvend kunt laten adviseren ten aanzien van je verhuisplannen!

Neem contact met ons opWaar kunnen we je mee helpen?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?