›  Diensten  ›  Taxaties

Taxatiesbij aankoop, overbrugging, verbouwing, verduurzaming of waardestijging (rentekorting)

Taxaties

 

NWWI taxatierapport nodig voor de bank of hypotheekverstrekker?
Waardeadvies of aankooptaxatie nodig ten behoeve van aankoopbeslissing? Nieuwe renteperiode of hypotheek oversluiten? Wil je je huis verduurzamen en financieren? Verbouwing en/of verduurzaming leidt tot waardestijging, waardoor je je hypotheek kan verhogen, met het aanleveren van een taxatierapport.

Regel een taxatie / waardebepaling via onze register makelaar-taxateur. Snel en vakkundig!

Een lokale NVM makelaar-taxateur kan de waarde het best inschatten, zodat je een realistische waarde hebt en de bank het rapport ook direct accepteert.

Naast de aankoop van een woning zijn er tal van redenen waarom je een taxatierapport nodig kan hebben. Denk aan een verbouwing van je huidige woning waarbij je de verbouwing financiert door je hypotheek op te hogen, maar ook bij bijvoorbeeld een echtscheiding kan dit nodig zijn als één van de partijen de ander wil uitkopen. Over het algemeen zijn dit de redenen voor het aanvragen voor een gevalideerd taxatierapport:
- Oversluiten hypotheek als deze afloopt of als je woning meer waard is geworden;
- Verhogen van de hypotheek;
- Bij het verdelen van het vermogen bij een echtscheiding;
- Hypotheek aanvragen bij het kopen van een huis;
- Bezwaar maken tegen de WOZ-waarde.

Voor deze taxaties heb je een rapport nodig dat wordt gevalideerd door het NWWI, dit is een vereiste vanuit de geldverstrekker of de belastingdienst.

 

Woning gekocht? Waar moet je allemaal nog meer aan denken? Wij denken graag met je mee!

 

Bouwkundige keuring

Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan. Laat je toekomstige woning keuren, zodat je weet wat de technische staat van de woning is.
Wij kennen ervaren keurders met reëele beoordeling en advies.

Verbouwing

Benieuwd naar de meest efficiënte en courante verbouwing van je woning, reëele bouwkosten en te verwachten waardevermeerdering?
Op zoek naar de juiste aannemer, controle van offertes, korte tips voor een meest doordachte verbouwing/indeling?
Naast makelaar voor begeleiding bij verkoop en aankoop, zijn wij tevens goed in staat om de optimale verbouwingsmogelijkheden van ieder huis te ontdekken en benoemen. Vervolgens brengen wij dit ook nog in relatie tot de waardevermeerdering van jouw huis. 

Voorbeelden van waardevermeerdering zijn het toevoegen van een dakkapel, uitbouw, aanbouw, opbouw, nieuwe keuken, badkamer, veranda, tuinhuis, schuur. Of bij het installeren van energiezuinige installaties zoals hybride CV, warmtepomp, airco, zonnepanelen, zonneboiler, laadpaal. Tevens bij het aanbrengen van extra isolatie, zoals vloerisolatie, muurisolatie, gevelisolatie, dakisolatie, dubele beglazing (HR++ of triple glas) en deels ook bij vernieuwen van vloeren, wandafwerking (stucen), schilderwerk.

Bel naar ons kantoor op 030 752 33 33 voor advies.

Ons werkgebied bestrijkt heel Utrecht en de omliggende dorpen, zoals De Bilt, Bilthoven, Zeist, Driebergen, Maarn, Bunnik, Houten, Nieuwegein, de Meern, Vleuten, Maarssen, Breukelen, Tienhoven, Westbroek, Maartensdijk en Groenekan. Als verkoopmakelaar gevestigd in Utrecht hebben wij met name zeer veel ervaring opgebouwd met aan- en verkoop en taxatie van woningen in de volgende wijken in Utrecht, te weten: Utrecht binnenstad, centrum, oost, west, Vogelenbuurt, Tuinwijk, Tuindorp, Wittevrouwen, Buiten Wittevrouwen, Oudwijk, Schildersbuurt, Sterrenwijk, Watervogelbuurt, Tolsteeg, Rivierenwijk, Dichterswijk, Hoograven, Lunetten, Kanaleneiland, Transwijk, Oog in al, Halve Maan, Lombok, Majella, Nieuw Engeland, Schepenbuurt, Zuilen, Ondiep, Bloemenbuurt, Pijlsweerd, Lauwerecht, Abstede, Overvecht, Vleuten, Vleuterweide, De Meern, Veldhuizen, De Woerd, Leidsche Rijn, 't Zand, Terwijde, Langerak, Parkwijk.

(NWWI) taxatierapport nodig?

Wij helpen je graag verder!


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Jouw gegevens

Gegevens woning

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Over ons

Wij zijn een vooruitstrevend NVM kantoor met enthousiaste en zeer ervaren mensen. Met 10-20 jaar ervaring in de Utrechtse makelaardij en gedegen marketingachtergrond staan wij al jaren in de top 10 wat betreft het jaarlijks aantal verkopen, aankopen en taxaties.

.. en wie ben jij?

Graag maken wij kennis met jou, je woning en je woonwensen, om te zien hoe we jou kunnen helpen.

 

KENNIS MAKEN

 

van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?