›  Diensten  ›  Taxaties

Taxatiesbij aankoop, overbrugging, verbouwing, verduurzaming of waardestijging (rentekorting)

Taxaties

 

NWWI taxatierapport nodig voor de bank of hypotheekverstrekker?
Waardeadvies of aankooptaxatie nodig ten behoeve van aankoopbeslissing? Nieuwe renteperiode of hypotheek oversluiten? Wil je je huis verduurzamen en financieren? Verbouwing en/of verduurzaming leidt tot waardestijging, waardoor je je hypotheek kan verhogen, met het aanleveren van een taxatierapport.

Regel een taxatie / waardebepaling via onze register makelaar-taxateur. Snel en vakkundig!

Een lokale NVM makelaar-taxateur kan de waarde het best inschatten, zodat je een realistische waarde hebt en de bank het rapport ook direct accepteert.

Woning gekocht? Waar moet je allemaal nog meer aan denken? Wij denken graag met je mee!

Bouwkundige keuring

Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan. Laat je toekomstige woning keuren, zodat je weet wat de technische staat van de woning is.
Wij kennen ervaren keurders met reëele beoordeling en advies.

Verbouwing

Benieuwd naar de meest efficiënte en courante verbouwing van je woning, reëele bouwkosten en te verwachten waardevermeerdering?
Op zoek naar de juiste aannemer, controle van offertes, korte tips voor een meest doordachte verbouwing/indeling?
Naast makelaar voor begeleiding bij verkoop en aankoop, zijn wij tevens goed in staat om de optimale verbouwingsmogelijkheden van ieder huis te ontdekken en benoemen. Vervolgens brengen wij dit ook nog in relatie tot de waardevermeerdering van jouw huis. 

Voorbeelden van waardevermeerdering zijn het toevoegen van een dakkapel, uitbouw, aanbouw, opbouw, nieuwe keuken, badkamer, veranda, tuinhuis, schuur. Of bij het installeren van energiezuinige installaties zoals hybride CV, warmtepomp, airco, zonnepanelen, zonneboiler, laadpaal. Tevens bij het aanbrengen van extra isolatie, zoals vloerisolatie, muurisolatie, gevelisolatie, dakisolatie, dubele beglazing (HR++ of triple glas) en deels ook bij vernieuwen van vloeren, wandafwerking (stucen), schilderwerk.

Bel naar ons kantoor op 030 752 33 33 voor advies.

Ons werkgebied bestrijkt heel Utrecht en de omliggende dorpen, zoals De Bilt, Bilthoven, Zeist, Driebergen, Maarn, Bunnik, Houten, Nieuwegein, de Meern, Vleuten, Maarssen, Breukelen, Tienhoven, Westbroek, Maartensdijk en Groenekan. Als verkoopmakelaar gevestigd in Utrecht hebben wij met name zeer veel ervaring opgebouwd met aan- en verkoop en taxatie van woningen in de volgende wijken in Utrecht, te weten: Utrecht binnenstad, centrum, oost, west, Vogelenbuurt, Tuinwijk, Tuindorp, Wittevrouwen, Buiten Wittevrouwen, Oudwijk, Schildersbuurt, Sterrenwijk, Watervogelbuurt, Tolsteeg, Rivierenwijk, Dichterswijk, Hoograven, Lunetten, Kanaleneiland, Transwijk, Oog in al, Halve Maan, Lombok, Majella, Nieuw Engeland, Schepenbuurt, Zuilen, Ondiep, Bloemenbuurt, Pijlsweerd, Lauwerecht, Abstede, Overvecht, Vleuten, Vleuterweide, De Meern, Veldhuizen, De Woerd, Leidsche Rijn, 't Zand, Terwijde, Langerak, Parkwijk.

(NWWI) taxatierapport nodig?

Wij helpen je graag verder!


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Jouw gegevens

Gegevens woning

Over ons

Wij zijn een vooruitstrevend NVM kantoor met enthousiaste en zeer ervaren mensen. Met 10-20 jaar ervaring in de Utrechtse makelaardij en gedegen marketingachtergrond staan wij al jaren in de top 10 wat betreft het jaarlijks aantal verkopen, aankopen en taxaties.

.. en wie ben jij?

Graag maken wij kennis met jou, je woning en je woonwensen, om te zien hoe we jou kunnen helpen.

 

KENNIS MAKEN

 

team peekenpompe makelaars utrecht

+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen