Verkoopmakelaar Utrecht en omgeving?Kies voor slim verkopen 

Contact opnemen

Verkoopmakelaar Utrecht

Ga je voor het beste verkoopresultaat met een soepel verkoopproces en prettige communicatie? Dan helpen wij je graag! PEEK&POMPE MAKELAARS staat al jaren in de top 10 van Utrechtse makelaars, met een doordachte succesvolle aanpak. 

Wij vertellen je graag hoe. Bel 030-7523333.

  Voor een prettige en optimale verkoop!

Slim verkopen met de beste onderhandelaars

Voor een optimale verkoop heb je niet alleen een ervaren makelaar nodig, maar vooral ook een enthousiaste makelaar met passie voor zijn vak. Die echt zijn best voor je doet om het verschil te maken. Daag ons uit, wij helpen je graag!

Woning verkopen? Haal het beste eruit!

Verkoopstrategie en prijsoptimalisatie.

De kunst is om de ideale aanpak te vinden om je woning snel en voor het hoogst mogelijke bedrag verkocht te krijgen. De inschatting van een reële en doeltreffende vraagprijs, de wijze van presenteren van je woning en het maximaal bereiken van potentiële kopers zijn belangrijke factoren voor succes. De rol van de makelaar is daarin van doorslaggevend belang! De ervaring en kennis zijn onmisbaar, het inzicht en de creativiteit maken het verschil.

Onderhandelen is een vak

Wij onderscheiden ons heel duidelijk in de manier van onderhandelen om het maximale resultaat er uit te halen. Dat is een samenspel van vele factoren, weloverwogen strategiën, acties en de manier van communiceren.

Ook verhuisplannen?

De goede prestaties van PEEK&POMPE MAKELAARS zijn terug te vinden in aantoonbare verkoopstatistieken en vele positieve beoordelingen, die goede referenties vormen. Wij helpen ook jou graag!

 

Huis verkopen in Utrecht ?

Vraag hieronder de gratis woningverkoop fact sheets aan. Met essentiele tips voor de verkoop, waarde van je woning, lokale marktprijzen en ontwikkeling!

 

Op zoek naar een slimme verkoopmakelaar in Utrecht?

Bespreek met ons vrijblijvend uw verkoopkansen


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Over ons

Wij zijn een vooruitstrevend NVM kantoor met enthousiaste en zeer ervaren mensen. Met 10-20 jaar ervaring in de Utrechtse makelaardij en gedegen marketingachtergrond staan wij al jaren in de top 10 wat betreft het jaarlijks aantal verkopen, aankopen en taxaties.

.. en wie ben jij?

Graag maken wij kennis met jou, je woning en je woonwensen, om te zien hoe we jou kunnen helpen.

 

KENNIS MAKEN

 

team peekenpompe makelaars utrecht

+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen