Aankoopmakelaar Utrecht eo?Kies voor de slimme aankoopmakelaar & beste onderhandelaar

Contact opnemen

Aankoopmakelaar Utrecht

Vergroot je kans op de ideale koopwoning met onze hulp!

  • Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod
  • Als eerste een plek in de agenda om te bezichtigen
  • Direct inzicht in de waarde en adequate, tactische onderhandeling

Met deskundig advies en begeleiding van onze 4 ervaren lokale NVM aankoopmakelaars, tegen het scherpste tarief. 030-7523333

 Onze makelaars doen dit wekelijks met succes!

  

Ervaren onderhandelaars

Wij weten precies waar vergelijkbare woningen voor zijn verkocht en kunnen daardoor strategisch onderhandelen om je kans te vergroten, zonder te veel te betalen. Bel 030 752 33 33 om een afspraak te maken met een van onze makelaars om je woonwensen, de mogelijkheden en onze doeltreffende aanpak te bespreken.

Woning kopen? Laat je adviseren! 

Waar moet je op letten bij het kopen van een woning?

Zorg dat je snel en goed geïnformeerd bent. De meest interessante woningen zijn binnen enkele dagen verkocht, dus zorg dat je als eerste op de hoogte bent van nieuw woningaanbod. Verdiep je verder in de mogelijkheden en beperkingen van de woning, de buurt en de ontwikkelingen in de markt. Verzeker jezelf tot slot van een marktconforme prijs. Met de ervaring van een makelaar heb je al het nodige inzicht voor een juiste beslissing.

Is het een goed moment om te kopen?

De woningmarkt in Utrecht is hectisch. De prijzen zijn hoog, maar de hypotheekrente is historisch laag, dus dat biedt perspectieven. Lagere woonlasten t.o.v. huren en relatief lage woonlasten voor de komende 10-20 jaren. 

Eerst kopen of eerst verkopen? 

Wij adviseren graag over de kansen en risico’s, afhankelijk van de woning, de marktontwikkelingen en de persoonlijke situatie. 

Heb ik een aankoopmakelaar nodig?

Een lokale NVM makelaar weet wat er te koop is en waar de (vergelijkbare) woningen voor verkocht zijn. Tevens kan een aan- en verkoopmakelaar een betere inschatting maken van de gewildheid van een specifieke woning en op basis daarvan een redelijke waarde bepalen. De makelaar kan ook inschatten welke investering in woningverbetering of -verbouwing voldoende meerwaarde levert. Laat je daarom goed en vooral eerlijk en oprecht adviseren. Dat kan het best door een gerenommeerde lokale NVM makelaar, zoals PEEK&POMPE MAKELAARS.

Wat is de ideale onderhandelingstactiek?

Deze verschilt per woning. Factoren als verkooptermijn, prijs-ontwikkeling, schaarste, meerdere gegadigden, bereidheid van verkoper, marktontwikkelingen e.d. zijn van belang. Onderhandelen is een vak. Kennis en de juiste contacten zijn doorslaggevend!

De makelaars van PEEK&POMPE helpen je daarbij!

 

Op zoek naar de slimme aankoopmakelaar in Utrecht?

Bespreek met ons vrijblijvend uw opties.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Over ons

Wij zijn een vooruitstrevend NVM kantoor met enthousiaste en zeer ervaren mensen. Met 10-20 jaar ervaring in de Utrechtse makelaardij en gedegen marketingachtergrond staan wij al jaren in de top 10 wat betreft het jaarlijks aantal verkopen, aankopen en taxaties.

.. en wie ben jij?

Graag maken wij kennis met jou, je woning en je woonwensen, om te zien hoe we jou kunnen helpen.

 

KENNIS MAKEN

 

team peekenpompe makelaars utrecht

+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen