HOUD JE HOOFD KOEL! Wanneer je een huis gaat kopen…

Deze dagen gaat het over niets anders dan de extreme hitte. Heet hé? Warm hé? Afzien… Met enige regelmaat lezen we in de media ook berichten over de oververhitte woningmarkt. Starters maken geen kans meer, overbieden móet en vaak met tienduizenden euro’s en vaak moet je al blij zijn dat je een woning mág gaan bezichtigen. Toch?

Het is een feit dat er op dit moment nog heel veel woningzoekers actief zijn en daar tegenover staan er, met name in de steden, erg weinig woningen te koop. De NVM liet onlangs weten dat de huizenprijzen nog steeds licht stijgen maar er momenteel wel meer woningen te koop staan.

Dat biedt aan een grotere groep de mogelijkheid om zich te begeven op de woningmarkt omdat je er dus blijkbaar niet meer altijd op de eerste dag bij moet zijn. Dit gaat natuurlijk niet in alle gevallen op want we zien bij de overgrote deel van de woningen dat deze nog binnen een aantal dagen/weken worden verkocht.

Wel is het goed om je als woningzoeker het hoofd koel te houden, voor zover de tempratuur dat toe laat. Zorg ervoor dat je je goed laat informeren over de ontwikkelingen op de woningmarkt, de waarde van een woning, de staat en alles daaromheen. Als actieve aankoopmakelaar zijn wij de aangewezen persoon om je daarbij te helpen. Het lukt ons veelvuldig via een heldere visie en aanpak om woningen succesvol aan te kopen. Of je nu starter, belegger of doorstromer bent.

Wanneer je een woning gaat verkopen is het tevens van belang de woningmarkt goed te analyseren en te luisteren naar de behoefte van de woningzoeker. Hiermee vergroot je de kans op een snelle en succesvolle verkoop.

Wil je weten hoe je je hoofd koel houdt in een “oververhitte” woningmarkt? Of op welke manier je de woning het beste op de markt brengt?

De relatief rustige zomerperiode is een mooi moment voor een nadere kennismaking!

van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?