Over onsCurabitur imperdiet risus nisi, in aliquam

Contact opnemen

Wij maken graag kennis met u, uw huis, uw woonwensen

Het realiseren van een optimale en weloverwogen aankoop en/of verkoop voor onze klanten, met een goed gevoel bij alle partijen.

Het vergelijken en waarderen van en adviseren over woningen is onze grootste passie en kracht. Daar helpen wij anderen graag mee!

9.3

Klantenbeoordelingen

Gebaseerd op 252 beoordelingen Via Funda.nl

Alle ervaringen

Over onsCurabitur imperdiet risus nisi, in aliquam ipsum gravida at

Naam

Register makelaar Taxateur

Naam

Medewerker buitendienst

Naam

Makelaar

Lourens Lagas

Kandidaat Makelaar

lourens@peekenpompe.nl

Koen Mol

assistent makelaar

koen@peekenpompe.nl

denise

Naam

Makelaar

tom

Tom Waasdorp

Fotograaf

info@peekenpompe.nl

hanna

Hanna De Wolff

Assistent makelaar

info@peekenpompe.nl

Makelaar in Utrecht gezocht

Wegens uitbreiding van ons succesvolle kantoor zijn we op zoek naar versterking.

Onze werkwijze

Klanten adviseren over de kansen op de markt en deze benutten middels slagvaardige bemiddeling bij aankoop en verkoop, met kennis uit statistieken, ervaring en gevoel. Dat is kort gezegd wat PEEK&POMPE MAKELAARS doet en wat klanten van een makelaar mogen verwachten. U wilt duidelijk advies, met heldere feiten en acceptabele uitleg, gericht op uw persoonlijke situatie. U wilt een makelaar, die u aanspreekt. Een kantoor met moderne uitstraling en een makelaar waar u prettig mee kunt communiceren en die u goed vertegenwoordigt.

Als u een woning wilt kopen, wilt u weten wat die woning waard is, wat er aan moet gebeuren, wat de kosten daarvan zijn en wat de woning waard is na verbouwing.

Is de woning courant en later goed verkoopbaar? Kortom, is het de investering waard? Tegen welk bedrag zou u het willen aankopen? Tegen welk bedrag maakt u kans het aan te kopen? Bij welk bod wordt u serieus genomen, loopt u risico het mis te lopen of maakt u goede kans eigenaar te worden van uw droomhuis?

Onze kennis en onderhandelingskracht zijn daarbij onmisbaar.

Als u een woning wilt verkopen, wilt u een maximale opbrengst en een ideaal moment van verkoop en levering.

Eerst kopen en dan verkopen, of juist eerst verkopen? Wat kunt u nog aan uw woning doen om de verkoopbaarheid te bevorderen? En wat kunt u laten? Welke maximale vraagprijs schrikt niet af? Dient u rekening te houden met onderhandelingsruimte of verkoop rond of boven de vraagprijs? Met welke prijsstrategie maak ik kans op de maximale opbrengst? Hoe kunt u de woning optimaal presenteren?

Dat is precies wat PEEK&POMPE u haarfijn kan adviseren en ook nog eens volledig voor u kan regelen. En ook de geïnteresseerden voor uw woning vinden het fijn om door een makelaar te worden geholpen, die met ze op een lijn zit en mee kan denken. Kortom plezierig en doeltreffend verkopen met een optimaal resultaat! Dat is waar PEEK&POMPE voor staat!

Full-service-best-results

Tegenwoordig kan je op allerlei manieren je huis verkopen. Met makelaar, online, zelf of samen verkopen, met open huis of op afspraak. Let op, veel aanbieders bieden niet meer dan alleen maar advertentieruimte of uitgeklede diensten, zonder degelijk of oprecht advies en ondersteuning.

Bij verkoop gaat het om een maximale opbrengst. Om dat te bereiken kan je beter niet bezuinigen op de verkoopwijze, maar deze juist op alle vlakken optimaliseren.

Bij aankoop gaat het om zoveel mogelijk marktinformatie, het beperken/uitsluiten van risico's en zo scherp mogelijk aankopen van een zo leuk mogelijk huis. Voor de juiste keuzes, kan je beter het traject met een lokaal gevestigde makelaar doorlopen.

PEEK&POMPE MAKELAARS volgt elke dag het nieuwste aanbod en ziet dagelijks meerdere woningen om te vergelijken. Zo kan de kans op je droomhuis direct gecreëerd en benut worden. Vanuit de ruime ervaring bij verkoop, weten wij als geen ander de verschillen tussen alle wijken, straten, woningtypes en afwerkingsniveaus in relatie tot gerealiseerde prijzen. Nuttige informatie voor een reëel woningvergelijk en waardevol advies bij aankoop.

Indien u zelf al een woning heeft gezien en advies over de waarde en onderhandelingstactiek wilt, zijn wij u ook graag van dienst met een eenmalige aankooponderhandeling. Wij geven te allen tijde oprecht advies, ook als dit niet tot een aankoop leidt. Wij hebben liever dat wij u helpen bij een volgende woning waar u wel 100% tevreden over zult zijn. Dat is de beste reclame voor een lokale makelaar en zorgt ervoor dat klanten terugkomen en anderen doorverwijzen.

Onze diensten zijn full-service, wij nemen alles uit handen voor een zorgeloze aan- en/of verkoop. Betaalbaar en absoluut de moeite waard! Zonder verrassingen. Maak een afspraak om kennis te maken met ons kantoor en onze makelaars, zodat u zich vrijblijvend kunt laten adviseren ten aanzien van uw verhuisplannen!

Contact opnemenOrci varius natoque penatibus et magnis dis parturient

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen