›  Wijken  ›  Zuilen-Noord

Jouw makelaar in Zuilen-NoordFijn wonen op de plek waar jij wilt

Contact opnemen

Zuilen-Noord

Zuilen-Noord, het noordelijke deel van de wijk Zuilen in Utrecht, voegt een eigen karakter toe aan het algehele charmante karakter van Zuilen. Dit gebied, dat bekend staat om zijn diversiteit en gemeenschapsgevoel, biedt een unieke mix van woningen, voorzieningen en veel groen.

De woningen in Zuilen-Noord variëren van historische panden tot modernere architectuur, door deze diversiteit is er voor ieder wat wils. De wijk straalt een vriendelijke en authentieke sfeer uit. Zuilen-Noord is hierdoor een aantrekkelijke wijk voor zowel gezinnen als alleenstaanden.

Wat betreft de voorzieningen in de wijk heeft Zuilen-Noord veel te bieden. Door Zuilen-Noord loopt de Amsterdamsestraatweg, hier vindt je een divers aanbod aan winkels, supermarkten en eetgelegenheden. Dankzij deze diversiteit kun je gemakkelijk voorzien in je dagelijkse behoeften en genieten van een gevarieerd aanbod.

In Zuilen-Noord bevinden zich diverse parken en pleinen, waar buurtbewoners kunnen ontspannen en sociale activiteiten kunnen ondernemen. Het groene karakter draagt bij aan de levenskwaliteit en creëert een aangename leefomgeving.

De bereikbaarheid van Zuilen-Noord is als gunstig te omschrijven. Het gebied ligt strategisch ten opzichte van uitvalswegen, waardoor het eenvoudig is om andere delen van Utrecht en de omliggende steden te bereiken. Bovendien biedt het openbaar in Zuilen-Noord een goede verbinding met het stadscentrum en centraal station. Daarnaast is het centrum van Utrecht op ca. 15 min fietsafstand gelegen. Kortom, Zuilen-Noord vormt een belangrijk deel van de bruisende wijk Zuilen. Met zijn diverse woningaanbod, voorzieningen en groene ruimtes biedt het een uitnodigende en levendige omgeving.

Wat tref je o.a. aan in de buurt:

  •   Meerdere sportfaciliteiten zoals; voetbalclubs, sporthallen en een tennisclub
  •   Stadstuin Zuilen
  •   Uitstekende openbaar vervoer mogelijkheden
  •   Middelbare school Yuverta 
  •   Kinderdagverblijf Lieve & Bouwe

Ik wil meer weten over deze wijk


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?