›  Wijken  ›  Zuilen

Jouw makelaar in ZuilenFijn wonen op de plek waar jij wilt

Contact opnemen

Zuilen

Zuilen, gelegen in het noordwesten van Utrecht, is een karakteristieke wijk met een rijke geschiedenis en een leuke uitstraling. Deze buurt bestaat uit een mix van woningen, voorzieningen en groene ruimtes die het tot een geliefde plek maken om te wonen.

In Zuilen vind je een gevarieerd aanbod van woningen, variërend van historische panden tot modernere architectuur. De wijk heeft een authentieke uitstraling en ademt de sfeer van een echte stadswijk. Door de aanwezigheid van zowel eengezinswoningen als appartementen is Zuilen aantrekkelijk voor diverse doelgroepen, van gezinnen tot jonge professionals.

Wat de voorzieningen betreft, biedt Zuilen een scala aan mogelijkheden. De Amsterdamsestraatweg, die dwars door de wijk loopt, herbergt diverse winkels, supermarkten en eetgelegenheden. Hierdoor is het gemakkelijk om de dagelijkse behoeften te voorzien en te genieten van een gevarieerd aanbod aan culinaire opties.

Voor groen en ontspanning kunnen bewoners terecht in het prachtige Julianapark, een stuk groen in het hart van Zuilen. Dit park biedt ruimte voor recreatie, sport en evenementen, waardoor het een populaire ontmoetingsplek is voor zowel jong als oud.

De bereikbaarheid van Zuilen is ook een pluspunt. De wijk ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen, waardoor het eenvoudig is om andere delen van Utrecht en daarbuiten te bereiken. Bovendien zijn er goede openbaar vervoer verbindingen, waardoor het stadscentrum snel te bereiken is. Kortom, de mix van woningen, voorzieningen en de bereikbaarheid maken het tot een aantrekkelijke woonomgeving voor een breed publiek.

Wat tref je o.a. aan in de buurt:

  • Julianapark
  • Speelbos Zuilen
  • Uitstekende ligging van uitvalswegen
  • Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer
  • Alle benodigde voorzieningen m.b.t. levensmiddelen

 

Ik wil meer weten over Zuilen


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?