›  Wijken  ›  Votulast

Jouw makelaar in VotulastFijn wonen op de plek waar jij wilt

Contact opnemen

Votulast

Votulast staat voor Vogelenbuurt, Tuinwijk, Lauwerecht en Staatsliedenbuurt. Deze wijken vormen een karaktervolle wijk in het hart van Utrecht. Deze diverse en levendige buurt biedt een mix van historische charme, groen en een scala aan voorzieningen, waardoor het een gewilde plek is om te wonen.

De Vogelenbuurt staat bekend om zijn sfeervolle straten en gevarieerde architectuur. De oude gevels en smalle straatjes dragen bij aan de karakteristieke uitstraling van de wijk. Hier en daar vind je gezellige winkeltjes, eetgelegenheden en ambachtelijke bedrijven, waardoor de Vogelenbuurt een levendig en authentiek karakter behoudt.

Tuinwijk is een groen juweel binnen Votulast. Met zijn ruime opzet, brede lanen en groene pleinen biedt deze wijk een aangename leefomgeving. Het Griftpark, gelegen aan de oostelijke rand van Tuinwijk, is een prachtige park met een speeltuin, kinderboerderij, restaurant en veel groene weides om van het zonnetje te kunnen genieten.

Lauwerecht kenmerkt zich door zijn historische grachtenpanden en de levendige Lauwerechtse Plassen. Langs het water vind je gezellige terrassen en restaurants, waardoor de buurt een aantrekkelijke plek is om te ontspannen en te genieten van het stadsleven.

De Staatsliedenbuurt voegt een eigentijds tintje toe aan Votulast. Hier vind je moderne woningen en voorzieningen die passen bij de hedendaagse levensstijl. De aanwezigheid van winkels, scholen en sportfaciliteiten maakt deze buurt compleet en geschikt voor diverse doelgroepen.

Wat betreft voorzieningen is Votulast goed bedeeld. De Amsterdamsestraatweg en Burgemeester Reigerstraat bieden een gevarieerd aanbod aan winkels, boetieks en restaurants. Daarnaast is de wijk gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kortom, Votulast, met zijn verschillende buurten, biedt een rijke mix van historie, groen en hedendaagse voorzieningen. De diversiteit in architectuur en het bruisende karakter maken het tot een aantrekkelijke wijk waar je kunt genieten van het beste wat Utrecht te bieden heeft.

 

Wat tref je o.a. aan in de buurt:

  • Eetgelegenheden zoals; Hygge, Saowapa, Wasabite en Meneer Peer
  • Het Griftpark
  • Bibliotheek Tuinwijk
  • Diverse scholen
  • Dagelijkse voorzieningen

 

Ik wil meer weten over deze wijken


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?