›  Wijken  ›  Vleuterweide

Jouw makelaar in VleuterweideFijn wonen op de plek waar jij wilt

Contact opnemen

Vleuterweide

Vleuterweide, gelegen in het westen van Utrecht, is een moderne en levendige wijk die bekend staat om zijn gevarieerde architectuur, voorzieningen en groene omgevingen.

 

De architectuur in Vleuterweide omvat een mix van woningtypen, van ruime eengezinswoningen tot moderne appartementen. De wijk is ontstaan in de vroege 21e eeuw en heeft zich snel ontwikkeld tot een aantrekkelijk woongebied. Kenmerkend zijn de brede lanen, speelse pleinen en het gebruik van moderne bouwstijlen.

 

Voorzieningen zijn ruim aanwezig in Vleuterweide. In de wijk zijn verschillende scholen, variërend van basisscholen tot middelbare scholen, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor gezinnen. Lokale winkels, supermarkten en gezellige eetgelegenheden dragen bij aan het gemak en de levendigheid van de buurt.

 

De groene zones en parken in Vleuterweide bieden bewoners gelegenheid voor ontspanning en recreatie. Speelplekken voor kinderen en aangelegde wandelpaden dragen bij aan het sociale karakter van de wijk.

 

Wat mobiliteit betreft, is Vleuterweide goed bereikbaar. De wijk heeft uitstekende verbindingen met de snelwegen en het openbaar vervoer, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot het stadscentrum van Utrecht en omliggende gebieden.

In het kort is Vleuterweide een aantrekkelijke en gevarieerde leefomgeving met moderne voorzieningen en groene accenten, waardoor het een geliefde plek is om te wonen in het westen van Utrecht.

Wat tref je o.a. aan in de buurt:

  • Winkelcentrum Vleuterweide
  • Sporthal
  • Scholen
  • Gezondheidscentrum
  • Bibliotheek

Ik wil meer weten over Vleuterweide


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?