›  Wijken  ›  Vleuten

Jouw makelaar in VleutenFijn wonen op de plek waar jij wilt

Contact opnemen

Vleuten

Vleuten, gelegen in het westen van Utrecht, is een charmant dorp met een rijke geschiedenis, gevarieerde architectuur en een gemeenschapsgerichte sfeer.

De architectuur van Vleuten kenmerkt zich door een mix van historische panden en nieuwere woningen. Het dorp heeft zijn landelijke karakter behouden, met authentieke straten, oude boerderijen en karakteristieke herenhuizen. Dit geeft Vleuten een mooie uitstraling die samengaat met moderne toevoegingen.

Voorzieningen in Vleuten zijn divers en gericht op het welzijn. Het dorp herbergt verschillende scholen, lokale winkels en gezellige eetgelegenheden. De aanwezigheid van groene gebieden, waaronder parken en recreatieve zones, biedt bewoners ruimte voor ontspanning en sociale activiteiten.

Vleuten heeft een sterke gemeenschapszin, met lokale evenementen en activiteiten die de betrokkenheid van de bewoners stimuleren. De historische kerktoren en het dorpsplein vormen het centrum van deze sociale gebeurtenissen.

Mobiliteit is goed geregeld in Vleuten. Het dorp heeft goede verbindingen met de snelwegen en het openbaar vervoer, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot omliggende steden en het stadscentrum van Utrecht.

Al met al is Vleuten een knus en gastvrij dorp dat het beste van beide werelden combineert: een rijke historie en moderne voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke en gezinsvriendelijke woonomgeving is.

Wat tref je o.a. aan in de buurt:

  • Vleuten NS-Station
  • Sportpark Desto
  • Haarrijnseplas
  • Diverse scholen
  • Buurtcentrum de Schakel

Ik wil meer weten over deze wijk


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?