›  Wijken  ›  Tuindorp & Voordorp

Jouw makelaar in Tuindorp en VoordorpFijn wonen op de plek waar jij wilt

Contact opnemen

Tuindorp & Voordorp

Tuindorp en Voordorp, twee karakteristieke wijken in het noordoosten van Utrecht, vormen samen een prachtige omgeving met een rijke geschiedenis en groene buurten. Beide wijken hebben hun eigen unieke kenmerken en dragen bij aan de diversiteit en het levendige karakter van Utrecht.

Tuindorp, bekend om zijn groene lanen en charmante woningen, biedt een rustige en aangename woonomgeving. De architectuur, die vaak bestaat uit karakteristieke jaren 30-huizen, draagt bij aan de sfeer van de wijk. Het Griftpark, gelegen aan de zuidelijke rand van Tuindorp, is een prachtige park met een speeltuin, kinderboerderij, restaurant en veel groene weides om van het zonnetje te kunnen genieten.

Voordorp, gelegen ten noorden van Tuindorp, heeft een meer landelijk karakter en is omgeven door veel groen. De ruime opzet van de wijk, samen met brede lanen en groene pleinen, creëert een open en vriendelijke sfeer. Voordorp heeft ook zijn eigen groengebieden, waaronder de buurtmoestuin ‘De Voortuin’.

Beide wijken zijn goed voorzien van diverse faciliteiten.De aanwezigheid van lokale winkels, scholen, sportverenigingen, buurtcentra en ontmoetingsplaatsen maken Tuindorp en Voordorp aantrekkelijke plekken om te wonen.

De bereikbaarheid van Tuindorp en Voordorp is goed. Beide wijken zijn goed verbonden met het openbaar vervoer en liggen dicht bij belangrijke uitvalswegen, waardoor het gemakkelijk is om andere delen van Utrecht en daarbuiten te bereiken.

Samengevoegd bieden Tuindorp en Voordorp een prachtige mix van groen, historie en voorzieningen. De sterke gemeenschapszin in combinatie met de diverse woonomgeving maakt deze wijken tot geliefde plekken voor bewoners die op zoek zijn naar een stukje karakteristiek Utrechts wonen.

Wat tref je o.a. aan in de buurt:

  • OBS Basisschool, de Regenboog en OBS Tuindorp
  • Fort Voordorp
  • Sportpark Voordorp
  • Aanliggend aan station Overvecht
  • Gym 84 en Outdoor Gym

 

Ik wil meer weten over Tuindorp of Voordorp


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?