Jouw makelaar in Rijnsweerd en WilhelminaparkFijn wonen op de plek waar jij wilt

Contact opnemen

Rijnsweerd en Wilhelminapark

Rijnsweerd en Wilhelminapark, aan de oostelijke rand van Utrecht, worden gescheiden door de Waterlinieweg en zijn twee wijken met een rijke geschiedenis en verschillende kenmerken die elkaar aanvullen. 


Rijnsweerd toont een gevarieerde architectuur met woningen uit diverse bouwperiodes, variërend van ruime eengezinswoningen tot moderne appartementencomplexen. De wijk heeft een mix van groene ruimtes en stedelijke voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke woonomgeving is. Met onderwijsinstellingen zoals MBO Utrecht en Bosswel-Beta biedt Rijnsweerd ook educatieve faciliteiten.

Aan de andere kant van de Waterlinieweg bevindt zich Wilhelminapark, een wijk die bekend staat om zijn statige herenhuizen, rustige straten met brede trottoirs en groene lanen. Verder zijn hier veel hippe koffietentjes en lunchrooms aanwezig, ook hoef je voor de dagelijkse boodschappen de wijk niet uit. De architectuur in Wilhelminapark is veelal karakteristiek en dateert uit de vroege 20e eeuw. Het park zelf, met zijn vijvers en groene zones, creëert rust in het hart van de stad.

 

Samengevoegd bieden Rijnsweerd en Wilhelminapark een compleet beeld van de variatie van Utrecht. Terwijl Rijnsweerd een meer eigentijdse en diverse architectuur heeft, kenmerkt Wilhelminapark zich door zijn historische charme en groen. Beide wijken hebben een goede bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto (A28, A27 en A12), met de fiets sta je met ongeveer 10 minuten in hartje centrum.

Wat tref je o.a. aan in de buurt:

  • Zwembad Krommerijn
  • Tennisvereniging Sphearinda
  • Wilhelminapark
  • Trapveld Louis Davidslaan
  • Natuurpark Bloeyendael 

 

Ik wil meer weten over Rijnsweerd of Wilhelminapark


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?