Jouw makelaar in Parkwijk, Langerak en Hoge WeideFijn wonen op de plek waar jij wilt

Contact opnemen

Parkwijk, Langerak en Hoge Weide

Parkwijk en Langerak, gelegen in het westelijke deel van Utrecht, vormen samen een aantrekkelijke woonwijk met een mix van woningen, groenvoorzieningen en alledaagse voorzieningen.

De architectuur in Parkwijk en Langerak is gevarieerd en omvat een mix van eengezinswoningen, appartementencomplexen en grotere huizen. De wijk is ruim opgezet en heeft een modern stedelijke planning tussen wonen, groen en openbare ruimtes.

Voorzieningen in deze wijken zijn ontworpen om aan de behoeften te voldoen. Lokale winkels, scholen en gezondheidscentra zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor het dagelijks leven comfortabel is. Parken en speelplaatsen dragen bij aan de kwaliteit van leven en bieden ruimte voor ontspanning.

Deze wijken zijn aantrekkelijk voor diverse bewoners, waaronder gezinnen, jonge professionals en ouderen. Dit mede door de combinatie van moderne voorzieningen, groen en een rustige leefomgeving.

Hoge Weide, bestaande uit Oudenrijn, Leeuwesteyn en Strijkviertel, vormt een veelzijdig stadsdeel in het zuidwestelijke deel van Utrecht. Deze wijk combineert moderne stedelijke voorzieningen met groene ruimtes en zakelijke activiteiten.

In Hoge Weide vind je een gevarieerd aanbod van woningen, variërend van eigentijdse appartementen tot ruime eengezinswoningen. De architectuur laat de hedendaagse stedelijke ontwikkeling zien, met aandacht voor duurzaamheid en leefbaarheid. De voorzieningen in Hoge Weide zijn divers en afgestemd op de behoeften. De wijk herbergt moderne winkelgebieden, zakelijke districten en recreatieve voorzieningen. Groene parken en waterpartijen voegen een natuurlijk element toe aan het stadsbeeld. Hoge Weide is daarmee een aantrekkelijk stadsdeel waar wonen, werken en recreëren samenkomen in een moderne en goed geplande omgeving. Het biedt een combinatie van het stedelijke en groene rust, waardoor het een gewilde woonlocatie is in het zuidwesten van Utrecht.

De bereikbaarheid van deze wijken is goed ontwikkeld. De wijken hebben goede verbindingen met het openbaar vervoer en liggen dicht bij belangrijke snelwegen, waardoor je gemakkelijk naar andere delen van Utrecht kunnen reizen.

Wat tref je o.a. aan in de buurt:

  • Sportpark Rijnvliet
  • Grasweide Strijkviertel
  • Park de Hoge Weide
  • Winkelcentrum Parkwijk
  • Diverse scholen

Ik wil meer weten over deze wijken


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemorgen 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?