›  Wijken  ›  Nieuw Engeland

Jouw makelaar in Nieuw EngelandFijn wonen op de plek waar jij wilt

Contact opnemen

Nieuw Engeland

Nieuw Engeland, gelegen in het westelijke deel van Utrecht, vormt een charmante wijk met een uniek karakter en diverse faciliteiten die het tot een aantrekkelijke plek maken om te wonen.

Een opvallend kenmerk van Nieuw Engeland is de historische architectuur die de straten siert. Karakteristieke huizen en sfeervolle straten dragen bij aan de bijzondere uitstraling van de wijk. Bewoners kunnen genieten van een wandeling door de buurt en de rijke geschiedenis van de gebouwen ontdekken.

De Vleutenseweg, die de wijk deelt met Lombok, biedt een scala aan lokale winkels, restaurants en boetieks. Hier kunnen bewoners terecht voor hun dagelijkse boodschappen, unieke producten van lokale ondernemers en een diversiteit aan culinaire ervaringen.

Nieuw Engeland heeft ook enkele groenvoorzieningen, waaronder het Majellapark, waar bewoners kunnen genieten van groene ruimtes en ontspannen in de buitenlucht.

Op het gebied van onderwijs zijn er basisscholen in de wijk, zoals de Van Asch van Wijckbasisschool en Basisschool de Catherijnepoort. Dit maakt de wijk aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar goede onderwijsfaciliteiten in de directe omgeving. 

Nieuw Engeland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met buslijnen die bewoners verbinden met andere delen van Utrecht. Dit draagt bij aan de bereikbaarheid en mobiliteit van de wijk.

Met zijn historische charme, lokale winkels en een gemeenschapsgevoel is Nieuw Engeland een wijk waar bewoners de warmte van de lokale gemeenschap ervaren en tegelijkertijd kunnen genieten van de voorzieningen en het culturele aanbod dat de buurt te bieden heeft.

Wat tref je o.a. aan in de buurt:

  • Het Hoofdpodium, De Catherijnepoort en van Asch van Wijkschool
  • Majella- en Cremerpark
  • Eet- en drinkmogelijkheden bij bijvoorbeeld; Café west en Koffie & Ik
  • Uitstekende verbindingen met Openbaar vervoer
  • Kapperszaak

 

Ik wil meer weten over Nieuw Engeland


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond πŸ‘‹

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna πŸŽ‰

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... πŸš€

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend πŸ₯³

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?