›  Wijken  ›  Kanaleneiland

Jouw makelaar in KanaleneilandFijn wonen op de plek waar jij wilt

Contact opnemen

Kanaleneiland

Kanaleneiland Noord is een levendige wijk in het westelijke deel van Utrecht. Deze buurt biedt een scala aan faciliteiten die het tot een aantrekkelijke plek maken om te wonen en te genieten van het stadsleven.

Een opvallend kenmerk van Kanaleneiland Noord is de gerenoveerde appartementencomplexen welke als nieuwbouw aanvoelen. Een aantal gebouwen zijn volledig gerenoveerd en vervolgens verkocht, waar veel jonge starters wonen.

Dit maakt Kanaleneiland Noord ideaal voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar onderwijsfaciliteiten. Voor degenen die sport en recreatie waarderen, zijn er lokale sportverenigingen en groene parken, waaronder het Park Transwijk. Dit park biedt prachtige groenvoorzieningen, speelplaatsen en wandelpaden voor ontspanning en activiteiten in de buitenlucht.

De wijk is goed verbonden met het openbaar vervoer, met buslijnen en tramlijnen die bewoners snel naar andere delen van Utrecht brengen. Dit vergemakkelijkt de toegang tot werk, scholen en andere bestemmingen.

De mix van faciliteiten, de multiculturele sfeer en de centrale ligging maken Kanaleneiland Noord tot een aantrekkelijke plek om te wonen voor mensen die de voordelen van het stadsleven willen combineren met toegang tot diverse voorzieningen. 

Kanaleneiland Zuid is een multiculturele wijk in het westelijke deel van Utrecht. De wijk biedt een verscheidenheid aan faciliteiten die het tot een aangename woonomgeving maken.

Een opvallend kenmerk van Kanaleneiland Zuid is de aanwezigheid van een winkelcentrum, het Marco Poloplein. Dit winkelgebied bieden bewoners toegang tot een scala aan winkels, variërend van kledingwinkels tot elektronicawinkels en speciaalzaken.

De wijk heeft ook gezondheidszorgfaciliteiten, zoals gezondheidscentra en apotheken, om in de medische behoeften van de gemeenschap te voorzien. Dit draagt bij aan de levenskwaliteit en het welzijn van de bewoners.

Kanaleneiland Zuid is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met zowel bus- als tramverbindingen die bewoners in staat stellen om eenvoudig naar andere delen van Utrecht te reizen. Dit vergemakkelijkt de toegang tot werk, scholen en andere bestemmingen in de stad. Voor gezinnen met kinderen zijn er basisscholen in de buurt, zoals OBS Voordorp en OBS Waterrijk, evenals kinderopvangfaciliteiten die ouders ondersteunen bij de zorg voor hun kinderen.

Deze mix van faciliteiten, samen met de centrale locatie en goede verbindingen, maakt Kanaleneiland Zuid tot een opkomende wijk voor een breed scala aan bewoners. 

Wat tref je o.a. aan in de buurt:

  • Marco Poloplein
  • Het Schateiland, De Olijfboom, De Kaleidoskoop, Luc Stevensschool
  • Apotheek
  • Winkelcentrum Nova
  • Goede openbaar vervoer voorzieningen

Ik wil meer weten over Kanaleneiland


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?