›  Diensten  ›  NVM makelaar

Huis kopen of verkopen?NVM makelaar Utrecht

Contact opnemen

NVM makelaar Utrecht

Peek & Pompe makelaars is een officieel NVM kantoor in Utrecht. De NVM is de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Al jaren staat ons kantoor in de top 10 van alle makelaars wat betreft het aantal verkochte panden, gekochte panden en taxaties. Aangezien wij ruim 15 jaar ervaring hebben, Utrecht supergoed kennen én een passie voor het makelaarschap hebben, zijn wij er van overtuigd jouw huis optimaal te kunnen verkopen of jouw droomhuis te kunnen vinden!

Woning op Funda

Voor bijna alle woningzoekers start hun zoektocht op Funda. Enkel makelaars die zijn aangesloten bij een branchevereniging zoals de NVM kunnen hier een woning op aanbieden. Particulieren kunnen dit dus niet. De NVM is de grootste vereniging en grootaandeelhouder van Funda. Daarom staan woningen van NVM makelaars met een uitgebreidere woningpresentatie en hogere ranking op Funda. Dit maakt jouw woning beter zichtbaar en de kans op verkoop groter.

Voordelen NVM makelaar

Als NVM makelaar in Utrecht hebben wij meer expertise om risico’s te herkennen en je hiervoor te behoeden. Wij hebben meer overzicht van de lokale woningmarkt en weten dus als geen ander welke huizen er op de markt komen. Moeilijke aktes, notulen en contracten: wij regelen het allemaal voor jou. En dat geeft jou meer zekerheid bij de aan- of verkoop van je huis.

Ons NVM makelaarskantoor biedt:

  • Deskundigheid – Wij zijn goed opgeleid en verplicht jaarlijks onze kennis op peil te houden. Wij zijn nauw betrokken bij de markt en geven uitstekend advies.
  • Betrouwbaarheid – Wij houden ons aan de NVM-Erecode. Dit betekent dat wij alle regels van de NVM in acht nemen en de belangen van de klant vooropstellen.
  • Zekerheid – Bij het inschakelen van ons als jouw NVM makelaar, kiest je voor zekerheid. Je kunt bij de NVM terecht met eventuele klachten/geschillen over ons kantoor. Daarbij zijn wij als NVM makelaar verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Dit is ook in jouw belang.

De kracht van de lokale makelaar

Wij werken vanuit Utrecht, Leidsche Rijn en Maarssen, dus onderscheiden ons met een groter netwerk in de regio en bredere kennis van de markt. Hoe meer aanbod, hoe meer kijkers en meer transacties en ervaring. Dat resulteert in betere adviezen, slimme marketing en tactische onderhandelingskracht! Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken en onze doeltreffende werkwijze te ervaren. Geheid een succes!

Op zoek naar een NVM verkoop- of aankoopmakelaar?

Bespreek met ons vrijblijvend je koop- of verkoopkansen


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Over ons

Wij zijn een vooruitstrevend NVM kantoor met enthousiaste en zeer ervaren mensen. Met 10-20 jaar ervaring in de Utrechtse makelaardij en gedegen marketingachtergrond staan wij al jaren in de top 10 wat betreft het jaarlijks aantal verkopen, aankopen en taxaties.

.. en wie ben jij?

Graag maken wij kennis met jou, je woning en je woonwensen, om te zien hoe we jou kunnen helpen.

 

KENNIS MAKEN

 

van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?