›  Diensten  ›  Makelaardij Utrecht

Huis kopen of verkopen?Makelaardij Utrecht

Contact opnemen

Makelaardij Utrecht

Op zoek naar een goede betrouwbare makelaar in Utrecht?

Peek & Pompe makelaardij Utrecht volgt elke dag het nieuwste aanbod, bezichtigt dagelijks meerdere woningen en koopt en verkoopt wekelijks meerdere woningen voor klanten. Dit geeft ons een compleet beeld van de Utrechtse woningmarkt. Daar komt bij dat we inmiddels al 20 jaar aan ervaring in huis hebben. Dit vergroot de kans dat we voor jou een droomhuis vinden en je huidige woning snel en optimaal kunnen verkopen.

Wij kennen Utrecht en de woningmarkt van binnen en van buiten.

Dat brengt voordelen met zich mee wanneer je hier een huis wilt verkopen. Met onze verkoopbemiddeling kunnen wij je goed adviseren over de waarde van je huidige woning en leveren wij voordeel op met onze tactische verkooponderhandeling.

Voor je nieuwe woning kunnen we je van dienst zijn met een zoekopdracht inclusief aankoopbemiddeling of als je al een specifieke woning op het oog hebt met een eenmalige aankooponderhandeling.

Als Utrechtse makelaardij staan wij al jaren met succes in de top 10 wat betreft het jaarlijks aantal verkopen, aankopen en taxaties. 

 

Tips woning kopen    |    Tips woning verkopen

 

Je huis verkopen in Utrecht?

Onze diensten zijn full-service en daarmee nemen wij alles uit handen voor een zorgeloze verkoop van je woning. Ja, dit kost geld, maar het is zeker betaalbaar. Want wij durven gerust te zeggen dat wij jouw huis voor een hoger bedrag verkopen dan jij zelf kan. Daarmee verdienen wij de kosten aan ons uiteindelijk altijd terug.

Huis kopen?

Bij aankoop draait het vooral om een eerlijk en oprecht advies. Ook wanneer dit niet tot een aankoop leidt. Want wij hebben liever dat wij je helpen bij een andere woning waar je wel 100% tevreden over bent dan dat je niet helemaal gelukkig bent. Dat is de beste reclame voor een lokale makelaardij en zorgt ervoor dat klanten terugkomen en anderen doorverwijzen.

Enthousiast geworden?

Maak dan een afspraak om kennis te maken met ons kantoor en onze makelaars. Wij adviseren en helpen je graag met het verwezenlijken van je verhuisplannen!

Wij werken vanuit Utrecht, Leidsche Rijn en Maarssen, dus onderscheiden ons met een groter netwerk in de regio en bredere kennis van de markt. Hoe meer aanbod, hoe meer kijkers en meer transacties en ervaring. Dat resulteert in betere adviezen, slimme marketing en tactische onderhandelingskracht! Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken en onze doeltreffende werkwijze te ervaren. Geheid een succes!

               

Op zoek naar een aankoop- of verkoopmakelaar?

Bespreek met ons vrijblijvend je koop- of verkoopkansen


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Over ons

Wij zijn een vooruitstrevend NVM kantoor met enthousiaste en zeer ervaren mensen. Met 10-20 jaar ervaring in de Utrechtse makelaardij en gedegen marketingachtergrond staan wij al jaren in de top 10 wat betreft het jaarlijks aantal verkopen, aankopen en taxaties.

.. en wie ben jij?

Graag maken wij kennis met jou, je woning en je woonwensen, om te zien hoe we jou kunnen helpen.

 

KENNIS MAKEN

 

van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?