›  Diensten  ›  Makelaar Utrecht

Huis kopen of verkopen?Full-service Makelaar in Utrecht

Contact opnemen

Full-service makelaar in Utrecht

Spannend, je wilt een nieuw huis en hebt misschien ook nog een huis te verkopen. Dat is tegenwoordig op allerlei manieren mogelijk: zelf (online) of met een makelaar. Er rijzen al snel veel vragen. Hoe vind ik de ideale woning, loop ik niks mis, hoe en wat moet ik bieden, hoe vergroot ik mijn kans om koper te worden? Bij verkoop is het de vraag hoe je de beste prijs krijgt en hoe je met de huidige marktomstandigheden tactisch het beste om moet gaan (vraagprijsstrategie, doelgroepbereik, open huis of op afspraak, het biedingsproces en onderhandelingstactiek, inschrijving etc. Waar sommige aanbieders alleen een erg uitgeklede dienst leveren, zonder degelijk of oprecht advies en ondersteuning, biedt Peek & Pompe een full-service oplossing afgestemd op jouw doel.

Ervaren makelaar in Utrecht

Als je een woning wilt verkopen, wil je een maximale opbrengst en een ideaal moment van verkoop en levering. Als je een woning wilt kopen, wil je weten wat deze waard is, wat er aan moet gebeuren, wat de kosten zijn én wat de woning waard is na de verbouwing. Daarnaast is er een hoop gaande binnen de markt, wat er voor zorgt dat jij als koper of verkoper met nog meer zaken rekening moet houden. Wij nemen deze zorgen graag voor jou uit handen. Hoe we dit doen? Met onze (bijna) 20 jaar ervaring herkennen wij kansen en daar weten we inmiddels zeer slagvaardig mee om te springen.

Hulp bij verkopen en kopen 

Bij het verkopen van je woning gaat het om de maximale opbrengst en het minimaliseren van risico’s. Dit bereik je door op de juiste manier gebruik te maken van alle mogelijkheden die voorhanden zijn. Natuurlijk, een makelaar brengt kosten met zich mee, maar doordat wij gebruik maken van alle kansen die de markt biedt, weten wij woningen juist voor een betere prijs te verkopen. Onder de streep verdien je daar dus meer aan dan wanneer je geen gebruik maakt van een makelaar.

Bij de aankoop van een woning gaat het om het hebben van zoveel mogelijk marktinformatie. Makelaars in Utrecht hebben veel eerder toegang tot deze informatie en hebben onderling vaak zeer korte lijntjes waardoor er snel geschakeld kan worden. Daarmee worden risico’s beperkt en wordt de kans groter dat we voor jou een zo leuk mogelijk huis vinden.

Enthousiast geworden? Maak dan een afspraak om kennis te maken met ons kantoor en onze makelaars. Wij adviseren en helpen je graag met het verwezenlijken van je verhuisplannen!

Op zoek naar een slimme aankoop- of verkoopmakelaar?

Bespreek met ons vrijblijvend je koop- of verkoopkansen


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Over ons

Wij zijn een vooruitstrevend NVM kantoor met enthousiaste en zeer ervaren mensen. Met 10-20 jaar ervaring in de Utrechtse makelaardij en gedegen marketingachtergrond staan wij al jaren in de top 10 wat betreft het jaarlijks aantal verkopen, aankopen en taxaties.

.. en wie ben jij?

Graag maken wij kennis met jou, je woning en je woonwensen, om te zien hoe we jou kunnen helpen.

 

KENNIS MAKEN

 

+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen