›  Diensten  ›  Makelaar Utrecht

Huis kopen of verkopen in Utrecht en omgeving?Zoek je een goede makelaar
in Utrecht?

Contact opnemen

Spannend, je wilt een nieuw huis en hebt misschien ook een huis te verkopen. Hoe kan een makelaar je daar bij helpen?

 

Hulp bij verkopen en kopen 

Een lokale makelaar kent de markt en kan je waardevol advies geven!

Bij het verkopen van je woning gaat het om de maximale opbrengst en het minimaliseren van risico’s. Dit bereik je het beste met hulp van een professional. Natuurlijk, een makelaar brengt kosten met zich mee, maar alleen met de beste kennis, kan je een woning voor de beste prijs verkopen. Onder aan de streep verdien je daar dus meer aan, dan wanneer je geen gebruik maakt van een makelaar.

Bij de aankoop van een woning gaat het om het hebben van zoveel mogelijk marktinformatie. Makelaars in Utrecht hebben veel eerder toegang tot deze informatie en hebben onderling vaak zeer korte lijntjes waardoor er snel geschakeld kan worden. Daarmee worden risico’s beperkt en wordt de kans groter om voor jou een zo leuk mogelijk huis te vinden en kopen.

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Maak dan een afspraak om kennis te maken met ons kantoor en onze makelaars. Wij adviseren en helpen je graag met het verwezenlijken van je verhuisplannen!

 

Tips woning kopen    |    Tips woning verkopen

Full-service makelaar in Utrecht

Je kan tegenwoordig al veel online, zelf en met de ondersteuning van een makelaar. Er rijzen al snel veel vragen.

Hoe vind ik de ideale woning, loop ik niks mis, hoe en wat moet ik bieden, hoe vergroot ik mijn kans om koper te worden?

Bij verkoop is het de vraag hoe je de beste prijs krijgt en hoe je met de huidige marktomstandigheden tactisch het beste om moet gaan (vraagprijsstrategie, doelgroepbereik, open huis of op afspraak, het biedingsproces en onderhandelingstactiek, inschrijving etc.

Waar sommige aanbieders alleen een erg uitgeklede dienst leveren, zonder degelijk of oprecht advies en ondersteuning, biedt Peek & Pompe een full-service oplossing afgestemd op jouw doel.

Wat kan een ervaren makelaar in Utrecht voor je betekenen?

Als je een woning wilt verkopen, wil je een maximale opbrengst en een ideaal moment van verkoop en levering. Als je een woning wilt kopen, wil je weten wat deze waard is, wat er aan moet gebeuren, wat de kosten zijn én wat de woning waard is na de verbouwing. Daarnaast is er een hoop gaande binnen de markt, wat er voor zorgt dat jij als koper of verkoper met nog meer zaken rekening moet houden. Wij nemen deze zorgen graag voor jou uit handen. Hoe we dit doen? Met onze 15 jaar ervaring weten wij kansen goed te herkennen en benutten. Doe er jouw voordeel mee!

Wij werken vanuit Utrecht, Leidsche Rijn en Maarssen, dus onderscheiden ons met een groter netwerk in de regio en bredere kennis van de markt. Hoe meer aanbod, hoe meer kijkers en meer transacties en ervaring. Dat resulteert in betere adviezen, slimme marketing en tactische onderhandelingskracht! Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken en onze doeltreffende werkwijze te ervaren. Geheid een succes!

We geven je graag meer tips. Stel hieronder je vraag en je krijgt binnen 24 uur reactie!

Op zoek naar een slimme aankoop- of verkoopmakelaar?

Bespreek met ons vrijblijvend je koop- of verkoopkansen


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Over ons

Wij zijn een vooruitstrevend NVM kantoor met enthousiaste en zeer ervaren mensen. Met 10-20 jaar ervaring in de Utrechtse makelaardij en gedegen marketingachtergrond staan wij al jaren in de top 10 wat betreft het jaarlijks aantal verkopen, aankopen en taxaties.

.. en wie ben jij?

Graag maken wij kennis met jou, je woning en je woonwensen, om te zien hoe we jou kunnen helpen.

 

KENNIS MAKEN

 

van

Goedenavond 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?