FAQ

 ›  FAQ  ›  Aankoop & Verkoop  › Wat zijn de voordelen / nadelen van zelf verkopen / internetmakelaar / makelaarsland?

Wat zijn de voordelen / nadelen van zelf verkopen / internetmakelaar / makelaarsland?

Tegenwoordig kan je op allerlei manieren je huis verkopen. Met makelaar, online, zelf of samen verkopen, met open huis of op afspraak. Let op, veel aanbieders bieden niet meer dan alleen maar advertentieruimte of uitgeklede diensten, zonder degelijk of oprecht advies en ondersteuning. Zodra een of meer potentiele kopers gaan bieden wordt het lastig. De internmetmakelaar die je kan bellen is niet bij je thuis geweest en kent de bieders niet. Hoe je strategisch kan onderhandelen zal je zelf moeten verzinnen. Dat is een vak apart en daar zijn wij zeer bedreven in. Kost iets meer, maar verdient zich in de meeste gevallen meer dan terug (zo blijkt ook uit onderzoek (o.a. bron dathuis).

Bij verkoop gaat het om een maximale opbrengst. Om dat te bereiken kan je beter niet bezuinigen op de verkoopwijze, maar deze juist op alle vlakken optimaliseren. Indien u zelf al een woning heeft gezien en advies over de waarde en onderhandelingstactiek wilt, zijn wij u ook graag van dienst met een eenmalige aankooponderhandeling. Wij geven te allen tijde oprecht advies, ook als dit niet tot een aankoop leidt. Wij hebben liever dat wij u helpen bij een volgende woning waar u wel 100% tevreden over zult zijn. Dat is de beste reclame voor een lokale makelaar en zorgt ervoor dat klanten terugkomen en anderen doorverwijzen. Onze diensten zijn full-service, wij nemen alles uit handen voor een zorgeloze aan- en/of verkoop. Betaalbaar en absoluut de moeite waard! Zonder verrassingen. Maak een afspraak om kennis te maken met ons kantoor en onze makelaars, zodat u zich vrijblijvend kunt laten adviseren ten aanzien van uw verhuisplannen!

Neem contact met ons opWaar kunnen we u mee van dienst zijn?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
van

Goedemiddag 👋

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Je weet het in 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van jouw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wil je verhuizen?

We zijn er bijna 🎉

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Jouw woningwaarde wordt berekend... 🚀

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend 🥳

Check je mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?